Transport Marfa International

Camioane cu prelata

In transportul rutier de marfuri in trafic national sau international, cele mai raspandite mijloace de transport marfa sunt camioanele sau semiremorcile cu prelata. Acestea prezinta avantajul ca marfa dumneavoastra poate fi incarcata foarte rapid atat prin lateral cat si prin spate. Recofert va poate pune la dispozitie camioane cu prelata pentru transport marfa in regim grupaj sau transport marfa camion complet. Ne puteti contacta pentru solutii sigure de transport international de marfa, oricare ar fi tara de destinatie. In ceea ce priveste oferta noastra de transport marfa international, va asiguram de cele mai bune conditii de transport si de profesionalismul nostru raportat la calitatea marfurilor livrate. Pentru a alege solutia de transport ideala, nu ezitati sa ne contactati !

Cere-ti o Cotatie

Bena basculabila

Semiremorcile cu bena basculabila sunt folosite in special in constructii, agricultura, siderurgie etc. pentru transportul marfurilor vrac. Va putem pune la dispozitie diverse tipuri de semiremorci de volum mare aproximativ 45m³ pana la 60m³ pentru transport produse agricole, turba, cenusa, aschii de lemn, combustibili solizi, semiremorci cu un mediu cca. 30m³ pana la 45m³ pentru materiale de constructii, produse agricole, namol, materiale amestecate usoare, marfa paletizata sau semiremorci cu volum mai mic (22m³ pana la 35m³ ) pentru materiale de constructii, materiale usoare, pietre, materiale amestecate si materiale grele din demolari. Va garantam cele mai avantajoase cotatii de preturi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cere-ti o Cotatie

Agabaritice

Daca aveti marfuri sau obiecte ce nu pot fi dimensionate astfel incat acestea sa se incadreze pe o semiremorca standard cu dimensiunile L 13, 60 m x l 2, 45 m x h 3 m si greutatea de aproximativ 20 tone, Recofert – casa de expeditii – va poate pune la dispozitie trailere specializate, pentru transport de marfuri agabaritice. Acestea sunt de mai multe feluri: low-bed – cu podeaua apropiata de sol (gat de lebada) trailere extensibile pe latime sau pe lungime pentru marfuri extrem de lungi remorci cu platforma joasa extensibile, cu directie hidraulica camioane cu remorci cu platforma joasa extensibile remorci cu platforme plane si modulare Marfa dumeavoastra este transportata in cele mai bune conditii de calitate si siguranta. Daca aveti intrebari, va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Cere-ti o Cotatie

Duba frigorifica

Asiguram transportul marfurilor frigorifice cu mijloace de transport tip dube inchise, prevazute cu instalatii ce pot garanta un regim de temperatura dirijata (isoterme, refrigerente, frigorifice, calorifice). Camioanele pot fi de la van-uri cu capacitate de incarcare de 1,5 tone pana la camion complet cu sarcina utila de 23 tone. Propunem servicii de top in transport frigorific (transport de marfuri frigorifice), atat in Romania cat si in Europa. Acordam o atentie deosebita clientilor nostri, asigurandu-ne, astfel, ca fiecare transport de marfuri se desfasoara in cele mai bune conditii. Succesul nostru se datoreaza calitatii si profesionalismului de care dam dovada cu ocazia fiecarui transport frigorific pe care il realizam, atat in Romania, cat si in Europa. Camioanele noastre sunt echipate corespunzator pentru un transport de marfuri frigorifice in deplina siguranta. Cu noi aveti certitudinea ca marfa dumneavoastra va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.

Cere-ti o Cotatie

Duba inchisa

Autocamioanele ce au remorci sau semiremorci prevazute cu pereti rigizi sunt cunoscute in termeni populari ca fiind dube inchise sau izoterme. Spre deosebire de o semiremorca cu prelata, incarcarea in duba inchisa se face prin spate. De regula, aceste tipuri de semiremorci sunt utilizate pentru transportul textilelor, fiind prevazute la interior cu suporti pentru umerase sau stendere. Daca marfa dumneavoastra are o valoare ridicata (tigari, medicamente) sau este sensibila la diferente de temperatura precum bunurile electronice si electrocasnice, va asiguram transportul cu dube inchise in cele mai bune conditii calitate/pret.

Cere-ti o Cotatie