Transport Marfa International

Transport International

Transporturile internationale sunt acele tipuri de transporturi care traverseaza cel putin o frontiera de stat, iar punctele de expediere si de destinatie a marfurilor fiind in tari diferite. Ca si in cazul transportului intern, putem asigura solutii complete de transport international de colete, transport international de marfuri in regim grupaj sau camion complet (full truck load).

Cere o Cotatie

Transport ADR

Oferim servicii de transport international de marfuri ADR cu camioane moderne, soferi instruiti ce respecta cu strictete standardele de siguranta privind marfurile periculoase (ADR). Prin Recofert - casa de expeditii - bunurile dumneavoastra ajung in cele mai bune si sigure conditii la destinatie.

Cere o Cotatie

Transport Frigorific

Casa de expeditii Recofert efectueaza servicii de transport frigorific, cu dube frigorifice cu climat controlat, proiectate pentru a mentine o temperatura rece. Asadar, daca doriti sa transportati marfa perisabila, puteti apela cu incredere la serviciile noastre, deoarece punem pe primul loc siguranta marfurilor transportate.

Cere o Cotatie

Transport Containere

Transportul containerizat este eficient din punct de vedere al costurilor. Noi va punem la dispozitie servicii de transport de marfuri in containere, asigurandu-va de profesionalism si siguranta.

Cere o Cotatie

Transport cu Cisterne

Transportul marfurilor cu cisterna este in general utilizat pentru transportul lichidelor, cum ar fi combustibil, benzina, lapte, suc, apa sau orice alte produse lichide. Avem solutii pentru diferite tipuri de industrii in ceea ce priveste transporta marfurilor in stare lichida de la o locatie la alta, fara nici o problema.

Cere o Cotatie

Grupaje de Marfa

Pentru clientii care au de transportat volume mai mici de marfa (colete, cutii, paleti, europaleti, boxpaleti) ce nu necesita incarcarea completa a unui camion, putem oferi solutia cea mai eficienta in acest caz, aceasta fiind grupajul de marfa. Marfa dumneavoastra va fi incarcata pe camion impreuna cu marfurile altor clienti cu costuri cat mai reduse.

Cere o Cotatie

Transport Colete

Transportul marfurilor de mici dimensiuni si greutate relativ mica (cutii, colete) a luat o foarte mare amploare in tara noastra atat in cazul expeditiilor interne cat si in cazul expeditiilor internationale. Societatea noastra va poate pune la dispozitie van-uri tip “Sprinter” pana in 3,5 tone, camionete de pana la 7,5 tone pentru transport de colete in regim intern si international.

Cere o Cotatie

Transport Exclusiv

Transportul exclusiv reprezinta acel transpot care se efectueaza pentru un singur client, fie ca marfa acestuia ocupa total sau partial camionul. Daca marfa dumneavoastra trebuie sa ajunga cat mai urgent la destinatie, transportul exclusiv este varianta cea mai utilizata pentru clientii nostri.

Cere o Cotatie